Julen 2020

Ifølge GLS er sidste frist for afsendelse af pakker (hvis man skal være sikre på at de når frem inden jul), den 19. december. Det betyder at bestillinger på vores hjemmeside skal være foretaget senest den 19. december kl. 12.00. Så skulle man (ifølge GLS) være sikker på at de når frem inden jul.

Vi pakker og afsender også efter den 19. december. Alle bestillinger modtaget inden 12.00 bliver afsendt samme dag i dagene op til jul, så skulle man have misset deadline fra GLS, så er der stadig en god chance for at det kan nå frem.

Julegaver byttes til og med 17. januar 2021.

Ny webshop

Velkommen til vores nye webshop, som vi håber I vil synes godt om. Vi glæder os ihvertfald super meget til at betjene Jer fra den nye webshop 🙂

Eksisterende kundedata

Vi vil de kommende dage sørge for at al data fra den gamle webshop bliver rykket over på den nye. Det har desværre ikke kunnet lade sig gøre at flytte al indhold, så det skal gøres i tempi:

  • Kunder der har tilmeldt sig nyhedsbreve er allerede importeret til den nye side.
  • Kunder der har uindløste gavekort, vil få tilsendt nyt gavekort til den nye webshop i løbet af ugen.
  • Kunder der har oprettet sig vil blive overført i løbet af ugen. Har du brug for at handle inden, beder vi dig oprette dig igen. Til gengæld giver kunde “portalen” et meget mere brugervenligt indhold i forhold til den gamle webshop.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.