Lørdag den 1. juni 2019 sker der noget vildt i Danmark. Vi inviterer ALLE vores følgere og seere med til et kæmpe event i Ballerup Super Arena. En hel dag fra kl. 11 til 17 med en masse TrierGaming på scenen og en masse konkurrencer og aktiviteter med både sponsorer og Mikkel og Emil.

 

Detaljeret program og nærmere indhold kommer senere men indtil videre ved vi at:

10.00 Dørene åbner

11.00 Velkomst sceneshow med Mikkel og Emil

12.00 Spændende ting på scenen med Mikkel og Emil (nærmere info følger)

13.30 Spændende ting på scenen med Mikkel og Emil (nærmere info følger)

14.30 Spændende ting på scenen med Mikkel og Emil (nærmere info følger)

15.30 Spændende ting på scenen med Mikkel og Emil (nærmere info følger)

16.30 Afsluttende sceneshow med Mikkel og Emil

17.00 Tak for idag

Der vil være rigtig mange fede præmier og give-aways.

 

BILLETTER: Billetpris er 25,- for hele dagen (+ 3,- billetgebyr). Både børn og evt. forældre skal købe billet så vi ved hvor mange der kommer. Der vil også kunne købes billet i døren på dagen, men så er man ikke sikker på at kunne komme ind, hvis der skulle blive udsolgt. Billetter kan købes hér: www.universe.com/trierdag

 

MERCHANDISE: Man vil selvfølgelig kunne købe vores merchandise på dagen, MEN der er også mulighed for at forudbestille specielt "Trierdag 2019" merchandise. Se mere på billetsiden. Dette vil også kunne købes på dagen, men dels er der en speciel pakke der kun sælges i forsalg, og dels risikerer man at det kan være udsolgt på dagen.

 

MAD OG DRIKKE: Det er IKKE tilladt at medbringe egne mad og drikkevarer til eventet. 

 

KONKURRENCER: Flere af vores hovedsponsorer har aktiviteter på dagen, hvor der vil være mulighed for at vinde fede præmier, eller at dyste mod os på scenen. Nærmere info følger.

 

GEVINSTER: Udover de fede præmier man kan vinde ved aktiviteterne vil der også hele dagen blive trukket lod om en masse vilde ting. Disse gevinster udtrækkes på din billet, så pas godt på den hele dagen. Vi vil ikke endnu løfte sløret for hvilke præmier der er tale om, men hovedpræmien er helt vild!!!

 

Følg med hér på siden, hvor vi løbende vil opdatere med nyt.

Vi håber at se Jer alle sammen, og glæder os helt vildt til denne vildt fantastiske dag.

 

Det bliver TRIERTASTISK :-)

 

Trierdag 2019 ville ikke kunne lade sig gøre uden vores samarbejdspartnere. Vi er glade for og stolte over at følgende foreløbig har valgt at bakke op om Trierdag 2019:

Hovedsponsorer: