Vi er virkelig kede af at måtte skrive denne besked, men af personlige årsager er vi nødt til at udsætte Trierdagen, som derfor ikke gennemføres den 1. juni. Så snart vi kan melder vi en ny dato ud.

Alle der har købt billet eller merchandise vil naturligvis få deres penge fuldt refunderet, og vil derudover få tilsendt en rabatkode til evt. køb af billetter og merchandise til den nye dato. Alle der havde køb VIP billet (som er udsolgt) vil få adgang til forsalg af VIP billetter til den nye dato.

Alle refunderinger bliver afsendt fra billetsystemet de kommende dage, så der kan gå et par dage før I kan se dem på kontoen, men de er på vej til Jer.

Vi ved vi skuffer rigtig mange, og det er vi virkelig kede af. Vi har desværre bare ikke mulighed for at gennemføre et så stort arrangement på nuværende tidspunkt, MEN vender tilbage med en ny dato snarest.

Blot som bonusinfo kan vi da lige henvise til at vi kan opleves i City 2 i Taastrup nu på lørdag (den 4. maj) kl. 12 og 14.

For god ordens skyld vil vi også lige oplyse om at vi opbevarer Jeres mailadresser til at udsende rabatkode og adgang til presale til den nye dato. Såfremt I ikke ønsker dette vil vi bede Jer sende en mail til trierdag@triergaming.dk. Så vil I naturligvis blive slettet fra mailinglisten.

Vi beklager rigtig meget, men håber på forståelse.

De bedste hilsner

Mikkel og Emil
TrierGaming